Blomkål paneret med parmesan og rasp giver lidt ekstra til blomkålen. Her serveret med grillspyd.
2 personer
2 stk kyllingebryst
2 snackpeber
1 spsk BBQ
4 grillspyd
2 snackpeber
1 spsk BBQ
4 grillspyd
1 lille blomkål
3 spsk olie
3 spsk parmesan
3 spsk rasp
Hvidløgssalt
Salt og peber
3 spsk olie
3 spsk parmesan
3 spsk rasp
Hvidløgssalt
Salt og peber
Ca 650 kcal pr portion
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær kylling og snackpeber i store tern. Vend kyllingen i BBQ. Sæt dem skiftevis på spyd og læg dem i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen.
Skyl og skær stokken af blomkålen. Del det i små buketter.
Hæld olien i en stor frysepose og kom blomkålen heri. Luk posen og ryst den godt. Kom parmesan, rasp og krydderier i og ryst igen, så blandingen fordeles. Hæld det i et ovnfast fad og sæt fadet i ovnen. Det hele er færdig efter ca 30 min.
Sense:
HF1-2: Blomkål, snackpeber, gulerødder
HF3: Kylling
HF4: Rasp
Fedt: Olie, parmesanost
Smagsgiver: BBQ, hvidløg, salt og peber
Sense:
HF1-2: Blomkål, snackpeber, gulerødder
HF3: Kylling
HF4: Rasp
Fedt: Olie, parmesanost
Smagsgiver: BBQ, hvidløg, salt og peber
Kommentarer
Send en kommentar