Den ser ikke ud af meget, men det er en god og mættende salat.
2 portioner / 2 personer
2 stykker kyllingebryst
1 lille spidskål (jeg brugte et rødt spidskål)
1 rødløg
2 dl cheasy skyr
3-4 spsk mayonnaise
1/2 tsk mayonnaise
1 lille tsk akaciehonning
Karry
Salt og peber
1 lille spidskål (jeg brugte et rødt spidskål)
1 rødløg
2 dl cheasy skyr
3-4 spsk mayonnaise
1/2 tsk mayonnaise
1 lille tsk akaciehonning
Karry
Salt og peber
Kog en gryde vand, kom salt i og kog kyllingebrysterne i en halv time.
Snit spidskålen. Når kyllingestykkerne er kogt, tages de op. Spidskålen kommes i vandet fra kyllingen og koger i nogle minutter, så de bliver møre, men stadig har bid i. Hæld vandet fra og køl ned.
Hak løget og bland det i skyren sammen med mayonnaise, dijonsennep og honning. Smag til med karry, salt og peber.
Skær kyllingen i små stykker og køl dem ned.
Bland det hele sammen og lad det trække i køleskabet i mindst en halv time.
Sense:
HF1-2: Spidskål, rødløg
HF3: Kylling
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Dijonsennep, honning
HF1-2: Spidskål, rødløg
HF3: Kylling
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Dijonsennep, honning
Kommentarer
Send en kommentar