Hvidløgsmarinerede rejer med stegte gulerødder

Hvidløgsmarinerede rejer er altid lækre. Denne gang gjort sund og mættende med en omgang gulerødder.


1 portion

1 håndfuld rejer
1 rødløg
1-2 fed hvidløg
2-3 spsk olie
Salt og peber
3 håndfulde revne gulerødder (evt fra færdigpose)
Evt lidt citronsaft (jeg har en citronolie på spray, som jeg brugte)
Lidt salat


Pres hvidløg og hak løget. Kom det i en skål med olie, rejer, salt og peber. Lad det trække mindst en halv time.

Varm en pande med en lille smule olie. Kom de revne gulerødder på. Vend jævnligt. Når de er ved at være møre, kommes rejerne på (hæld overskydende olie væk først). Når rejerne har skiftet farve og hele retten virker gennemstegt, tages den af og serveres på en bund af salat.

Sense:
HF1-2: Gulerødder, rødløg og hvidløg
HF3: Rejer
HF4: -
Fedt: Olie

Kommentarer