2 kogte æg
2 håndfulde spidskål
1/4 rødløg (kan udelades)
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk cheasy skyr (kan udelades)
1/4 tsk dijonsennep
Paprika
Salt og peber
Evt purløg
2 håndfulde spidskål
1/4 rødløg (kan udelades)
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk cheasy skyr (kan udelades)
1/4 tsk dijonsennep
Paprika
Salt og peber
Evt purløg
Ca 300 kcal pr portion æggesalat
Ca 480 kcal incl. en spidskålsbolle.
Ca 480 kcal incl. en spidskålsbolle.
Hak spidskål og rødløg fint - fx i en minihakker.
Hak æggene. Bland det hele sammen og smag til med sennep, paprika, salt og peber.
Hak æggene. Bland det hele sammen og smag til med sennep, paprika, salt og peber.
Sense:
HF1-2: Spidskål, rødløg
HF3: Æg
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr 0,2%
Smagsgiver: Dijonsennep
HF1-2: Spidskål, rødløg
HF3: Æg
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr 0,2%
Smagsgiver: Dijonsennep
Kommentarer
Send en kommentar