Æggesalat med spidskål

En fyldig æggesalat med spidskål i - serveret i en spidskålsbolle.




Se evt. også min opskrift på en æggesalat med hytteost (uden spidskål).

1 portion / 1 person

2 kogte æg
2 håndfulde spidskål
1/4 rødløg (kan udelades)
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk cheasy skyr (kan udelades)
1/4 tsk dijonsennep
Paprika
Salt og peber
Evt purløg 

Ca 300 kcal pr portion æggesalat
Ca 480 kcal incl. en spidskålsbolle.

Hak spidskål og rødløg fint - fx i en minihakker.
Hak æggene. Bland det hele sammen og smag til med sennep, paprika, salt og peber.


Sense:
HF1-2: Spidskål, rødløg
HF3: Æg
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr 0,2%
Smagsgiver: Dijonsennep

Kommentarer