Tortillapizza med sød kartoffel, hakket oksekød og salat

Igen en variant af tortillapizza. Elsker den. 



1 fuldkornstortilla
2 spsk hakkede flåede tomater
1/2 sød kartoffel
1/2 snackpeber
2-3 spsk revet ost 13%
En lille håndfuld stegt hakket oksekød.
1/2 hjertesalat
2 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
En lille håndfuld purløg
Salt og peber

Skræl kartoflen og skær den i tynde skiver - evt med et mandolinjern. Rengør snackpeber og skær den i tynde skiver.

Smør 2 spsk flåede tomater på tortillaen. Fordel kartoffelskiverne ovenpå. Ovenpå fordeles osten, kødet og snackpeber.

Herefter fordeles ost, kartoffelskiver, oksekød og snackpeber.

Bag i ovnen ved 200 grader - cirka 10-12 min.

Skyl salaten og skær det i små stykker.
Hak/klip purløgene i små stykker og bland det i skyr sammen med mayonnaisen. Smag til med salt og peber.


Server pizzaen med salat og dressing ovenpå.
Jeg spiser den klappet sammen som en wrap.



Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, flåede tomater, snackpeber, purløg, salat
HF3: Hakket oksekød og revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr

Kommentarer