Igen en variant af tortillapizza. Elsker den.
1 fuldkornstortilla
2 spsk hakkede flåede tomater
1/2 sød kartoffel
1/2 snackpeber
2-3 spsk revet ost 13%
En lille håndfuld stegt hakket oksekød.
2 spsk hakkede flåede tomater
1/2 sød kartoffel
1/2 snackpeber
2-3 spsk revet ost 13%
En lille håndfuld stegt hakket oksekød.
1/2 hjertesalat
2 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
En lille håndfuld purløg
Salt og peber
2 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
En lille håndfuld purløg
Salt og peber
Skræl kartoflen og skær den i tynde skiver - evt med et mandolinjern. Rengør snackpeber og skær den i tynde skiver.
Smør 2 spsk flåede tomater på tortillaen. Fordel kartoffelskiverne ovenpå. Ovenpå fordeles osten, kødet og snackpeber.
Herefter fordeles ost, kartoffelskiver, oksekød og snackpeber.
Bag i ovnen ved 200 grader - cirka 10-12 min.
Skyl salaten og skær det i små stykker.
Hak/klip purløgene i små stykker og bland det i skyr sammen med mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
Server pizzaen med salat og dressing ovenpå.
Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, flåede tomater, snackpeber, purløg, salat
HF3: Hakket oksekød og revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
HF3: Hakket oksekød og revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
Kommentarer
Send en kommentar