I dag blev tortilla pizzaen smurt med humus og dækket med lækre ting som oksekød, spinat, sød kartoffel, snackpeber og løg.
1 fuldkornstortilla
2-3 spsk spsk humus
1 håndfuld spinat
1/2 sød kartoffel
1/2 snackpeber
1/4 løg
2 spsk revet ost
En håndfuld stegt hakket oksekød (evt en rest kødsovs)
2-3 spsk spsk humus
1 håndfuld spinat
1/2 sød kartoffel
1/2 snackpeber
1/4 løg
2 spsk revet ost
En håndfuld stegt hakket oksekød (evt en rest kødsovs)
Skyl og dup spinaten fri for vand. Skræl kartoflen og skær den i tynde skiver - evt med et mandolinjern. Rengør løg og snackpeber og skær dem i tynde skiver.
Smør 2 spsk humus på tortillaen. Læg spinat på.
Herefter fordeles ost, kartoffelskiver, oksekød, snackpeber og løg.
Bag i ovnen ved 200 grader - cirka 10-12 min.
Hvis du har plads til mere humus i din Sense- spisekasse, kan du komme 1 spsk humus mere ovenpå inden servering.
Sense:
HF1-2: Spinat, søde kartoffel, snackpeber, løg
HF3: Oksekød, 13% revet ost
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Humus
HF1-2: Spinat, søde kartoffel, snackpeber, løg
HF3: Oksekød, 13% revet ost
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Humus
Hvis man laver en fedtfattig humus selv, tæller den som HF3, men hvis den er købt, tæller den som fedt.
Kommentarer
Send en kommentar