Gulerods/mangosalat med ægge/tunsalat

"Tøm køleskabet" blev til revet gulerod med mango serveret til en ægge/tunsalat.



2 portioner

Gulerodssalat:
4 håndfulde revet gulerod (havde en pose fra Rema)
1 mango

Dressing:
2 tsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike eller citronsaft
2 tsk akaciehonning
1 tsk dijonsennep

Ægge/tunsalat:
1 ds tun
2 æg
2-3 spsk mayonnaise
1 bundt purløg
Salt og peber


Kog æggene og køl af, mens resten laves.
Skær mangoen i strimler.
Riv 4 håndfulde gulerødder. Bland dem sammen med mango.
Bland dressing sammen og hæld i gulerodssalaten.
Bland tun sammen med mayonnaise. Klip purløgene i.
Skær de kogte æg i tern og bland i tunen. Smag til med salt og peber.
Server.
Sense:


HF1-2: Gulerødder
HF3: Æg og tun
HF4: Mango
Fedt: Olie, mayonnaise
Smagsgiver: Honning og sennep

Kommentarer