"Tøm køleskabet" blev til revet gulerod med mango serveret til en ægge/tunsalat.
2 portioner
Gulerodssalat:
4 håndfulde revet gulerod (havde en pose fra Rema)
1 mango
4 håndfulde revet gulerod (havde en pose fra Rema)
1 mango
Dressing:
2 tsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike eller citronsaft
2 tsk akaciehonning
1 tsk dijonsennep
2 tsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike eller citronsaft
2 tsk akaciehonning
1 tsk dijonsennep
Ægge/tunsalat:
1 ds tun
2 æg
2-3 spsk mayonnaise
1 bundt purløg
Salt og peber
1 ds tun
2 æg
2-3 spsk mayonnaise
1 bundt purløg
Salt og peber
Kog æggene og køl af, mens resten laves.
Skær mangoen i strimler.
Riv 4 håndfulde gulerødder. Bland dem sammen med mango.
Riv 4 håndfulde gulerødder. Bland dem sammen med mango.
Bland dressing sammen og hæld i gulerodssalaten.
Bland tun sammen med mayonnaise. Klip purløgene i.
Skær de kogte æg i tern og bland i tunen. Smag til med salt og peber.
Server.
Sense:
HF1-2: Gulerødder
HF3: Æg og tun
HF4: Mango
Fedt: Olie, mayonnaise
Smagsgiver: Honning og sennep
Kommentarer
Send en kommentar