Grøntsagstærte med skinke og feta

I dag blev "tøm grøntsagsskuffen" samt rester fra arbejdets buffet til en lækker grøntsagstærte.



3 portioner

2 håndfulde gulerødder i strimler
2 håndfulde grøntsag i strimler (noget kål af en slags - ukendt da det var fra arbejdet)
1 løg i tern
1 peberfrugt
2 håndfulde skinkestrimler
7-8 cherrytomater
4 æg
1 dl hytteost
1 dl tykmælk eller mælk
4 spsk smulret feta
2 spsk parmasan
1 spsk olie
Krydderier

Snit grøntsager eller brug noget fra færdigposer købt fx i Rema1000. 

Steg løg, grøntsager, peberfrugt og skinkestrimler let på panden i olie. Kom det i et tærtefad.

Bland, æg, tykmælk og hytteost sammen (pisk let med en gaffel). Kom salt, peber og eventuelt andre krydderier i. Hæld æggemassen hen over grøntsagerne.

Drys feta henover. 

Skær tomaterne i halve og sæt dem rundt i kanten.

Bag i ovnen i 40-45 min ved 175 grader.

Drys parmasan over inden servering.






HF1-2: Gulerødder, tomater, løg, peberfrugt og en ukendt grøntsag (fra arbejde) 
HF3: Skinkestrimler, æg, hytteost 
HF4: - 
Fedt: Feta, Parmasan
Mælk: Tykmælk

Kommentarer