Ægge/laksesalat med asparges

Denne ægge/laksesalat kan bruges både som forret eller som hovedret til fx frokost. Den er  lækker og mættende. 



2 store portioner (eller 4 forretportioner)

100 gram laks
2 æg
2  spsk mayonnaise
1 dl skyr
Salt og peber
1/2 tsk dijonsennep
1 håndfuld purløg
1/2 rødløg
1 bundt friske grønne asparges (400 gram)
1 hjertesalat

Kog æggene og køl dem ned.
Skær aspargesene i små stykker. Gem evt et par stykker til pynt.
Hak purløg og løg.
Kom laksen i en skål og blend den.
Kom æg i og blend dem let (behøver ikke blive blendet helt i smadder.
Bland resten i.
Anret ægge/laksesalat på salat og pynt evt med purløg og lidt asparges.

Sense:
HF1-2: Asparges, salat, purløg, rødløg
HF3: Laks og æg
HF4: -
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr 5%
Smagsgiver: Dijonsennep

Kommentarer