Edemamehummus (humus)

Havde en rest edamame bønner, som jeg lavede hummus af. Mums. Det blev ikke så tørt som den sunde kikærtevariant (ingen olie), så dette bliver fremover min yndlingshummus. Lækker som dip til gulerødder. 



Ca 4 portioner
1 pose frosne edamame bønner (350 g)
1 løg
2 spsk sesamfrø (kan udelades)
5-6 spsk cheasy fraiche 5%
Lidt citronsaft
Ca 4 tsk spidskommen
2-3 fed hvidløg
Salt og peber

Ca 200 kcal pr portion

Kog en kande vand. Hæld det over bønnerne i en skål og lad det stå i 1 min. Hæld vandet fra.

Blend bønnerne løg, sesamfrø og 4-5 spsk cheasy fraiche. Er det for tørt, så kom en eller to spsk mere i.

Resten kommes i mens du smager til, så det får den smag, som du ønsker.


Sense:
HF1-2: -
HF3: Edemamebønner
HF4: -
Fedt: sesamfrø
Dressing: Cheasy fraiche 5%
Smagsgiver: Citronsaft, spidskommen, hvidløg