Aftensmaden stod i spinatens tegn.
1 portion
1 kyllingebryst
1 håndfuld spinat
1 spsk Philadelphia flødeost
Lidt salt og peber
1 stor sød kartoffel
1/2 spsk sesamfrø
1/2 spsk olie
Salt
1 håndfuld spinat
1 spsk smuldret feta
1 spsk hakket rødløg
1 tsk olie/eddike dressing (1 del vineddike, 2 dele olie, 1/2 del dijonsennep, 1 del akaciehonning, salt og peber)
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Blend en håndfuld spinat med Philadelphia flødeost og lidt salt. Skær en lomme i kyllingebrystet og fyld spinaten i.
Luk med en kødnål. Kom i et ildfast fad og steg i ovnen i 30-35 min.
Skræl den søde kartoffel og skær den i stænger. Kom stængerne i en frysepose sammen med olie og sesamfrø. Ryst godt og bred stængerne ud på en bageplade. Sæt pladen ind i ovnen.
Server kylling og "fritter" sammen med en håndfuld spinat med lidt dressing, feta og rødløg.
Sense:
HF1-2: Spinat, søde kartofler
HF3: Kylling
HF4: -
Fedt: Philadelphia (indeni kylling), lidt olie (dressing og fritter), lidt feta, lidt
1 portion
1 kyllingebryst
1 håndfuld spinat
1 spsk Philadelphia flødeost
Lidt salt og peber
1 stor sød kartoffel
1/2 spsk sesamfrø
1/2 spsk olie
Salt
1 håndfuld spinat
1 spsk smuldret feta
1 spsk hakket rødløg
1 tsk olie/eddike dressing (1 del vineddike, 2 dele olie, 1/2 del dijonsennep, 1 del akaciehonning, salt og peber)
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Blend en håndfuld spinat med Philadelphia flødeost og lidt salt. Skær en lomme i kyllingebrystet og fyld spinaten i.
Luk med en kødnål. Kom i et ildfast fad og steg i ovnen i 30-35 min.
Skræl den søde kartoffel og skær den i stænger. Kom stængerne i en frysepose sammen med olie og sesamfrø. Ryst godt og bred stængerne ud på en bageplade. Sæt pladen ind i ovnen.
Server kylling og "fritter" sammen med en håndfuld spinat med lidt dressing, feta og rødløg.
Sense:
HF1-2: Spinat, søde kartofler
HF3: Kylling
HF4: -
Fedt: Philadelphia (indeni kylling), lidt olie (dressing og fritter), lidt feta, lidt
Kommentarer
Send en kommentar