Sandwich med hytteost i ægge/tomat "bolle"

Æg mætter, så denne gang lavede jeg en hurtig "bolle" af æg og flåede tomater til en sandwich.


1 portion:

2 æg
3-4 spsk flåede tomater (jeg brugte dem fra dåse med basilikum)
1 spsk FiberHusk (kan udelades men det tykner "dejen" og giver fibre)
Krydderier (salt, peber, hvidløg eller hvad du synes)
2 spsk olie

2 spsk hyttehost
1 snackpeber
1/4 løg

1 håndfuld revne gulerødder (mine er bare fra en pose fra Rema)
Et par salatblade


Blend flåede tomater, æg, FiberHUSK og krydderier med fx en stavblender. Lad det lige stå og tykne, mens panden varmes op med olie.

Læg dejen på panden i 2 store klatter, når panden er godt varm.



Skru ned for panden til middelvarme. Vend de to tykke "pandekager", når de er næsten gennembagte, så de lige steges lidt på den anden side også.

Imens æggemassen steger på panden, blender du snackpeber og løg i fx en minihakker. Når det er hakket, tilsættes hytteost og blendes lidt videre, så det blandes.

Når "bollerne" er færdige stables de med revne gulerødder, salat og hytteosten.

Sense:

HF1-2: Flåede tomater, snackpeber, hjertesalat, gulerødder, lidt løg 
HF3: Hytteost, æg 
HF4: - 
Fedt: Olie til stegning ( ➕ tog en ostehaps ved siden af)
Gratis: FiberHusk

Kommentarer