Når denne gryderet spises med blomkålsris, så er den både sund og mættende. Det ser lidt kedeligt ud på billedet, men smager rigtig godt.
6 portioner
600 g kyllingbryst i tern
1 ds kokosmælk light
1 rødløg
100 g saltede peanuts
250 g vindruer uden kerner (halverede)
Maizena
Karry
Salt og peber
1 ds kokosmælk light
1 rødløg
100 g saltede peanuts
250 g vindruer uden kerner (halverede)
Maizena
Karry
Salt og peber
1 portion: 430 kcal
Skær rødløget i tern eller skiver og svits det i olien. Drys karry i, som også svitses, hvorefter kyllingeternene kommes i og brunes. Kokosmælken hældes i og retten simrer, indtil kyllingestykkerne er møre.
Imens snittes blomkålen fint på et rivejern eller en foodprocessor. Smøret smeltes på en pande. Det revne blomkål kommes på panden og varmes, indtil det er mørt (må gerne være lidt "al dente"). Rør jævnligt så det ikke brænder på.
Peanuts kommes i kyllingeretten og efter et par minutter, smages der til med salt og peber. Lige inden servering vendes de halverede vindruer i retten og varmes med i nogle minutter.
Sense:
HF1-2: Blomkål, rødløg
HF3: Kylling
HF4: Vindruer
Fedt: Olie og smør til stegning, peanuts
Mælk: Kokosmælk light
HF1-2: Blomkål, rødløg
HF3: Kylling
HF4: Vindruer
Fedt: Olie og smør til stegning, peanuts
Mælk: Kokosmælk light
Kommentarer
Send en kommentar