Min fjerde variant af spidskålsboller. Denne gang med hvidkål i stedet for spidskål. Denne gang med tomat.
8 mellemstore boller
1/2 mellemstort hvidkål (eller 1 spidskål)
4-5 gulerødder
5 æg
8 spsk FiberHUSK
2 tsk bagepulver
150 g kikærtemel
4 spsk hørfrø
100 g 13% revet ost
1 spsk salt
1 ds flåede tomater
4-5 gulerødder
5 æg
8 spsk FiberHUSK
2 tsk bagepulver
150 g kikærtemel
4 spsk hørfrø
100 g 13% revet ost
1 spsk salt
1 ds flåede tomater
4 spsk sesamfrø
Hak kålen og gulerødder fint i fx en minihakker/foodprocessor.
Bland det hele sammen og lad det trække lidt.
Form til 8 boller på en plade.
Drys med sesamfrø.
Bland det hele sammen og lad det trække lidt.
Form til 8 boller på en plade.
Drys med sesamfrø.
De er bløde/klæge indeni, når de er varme, men bliver mere faste som lune/kolde.
Sense:
Cirka pr bolle:
Kommentarer
Send en kommentar