Æggewrap med kødsovs og gulerødder

En nem og mættende ret med godt med protein og grøntsager.



1 portion

2 æg
1 spsk FiberHUSK (kan undlades)
1 tsk spidskommen (kan udelades)
Salt og peber
1 spsk olie

2 store håndfulde revne gulerødder (ca 2 store gulerødder)
1 lille løg
3 spsk kødsovs
1-2 spsk revet ost


Pisk æg med FiberHUSK og krydderier.
Varm olien på en pande. Når det er godt varm hældes æggemassen på og der skrues ned på middelvarme. Hold øje med, at den ikke brænder på. Vend "wrappen", når den næsten er gennembagt.

Tag wrappen af og svits nu løget på panden. Når det er brunet, hældes gulerødderne ved og steges med til de er møre. Vend kødsovsen i og varm det igennem. Krydder evt med salt og peber og andre krydderier.

Hæld det på halvdelen af wrappen og drys ost på. Bøj wrappen ind over og server.

HF1-2: Gulerødder, løg
HF3: Oksekød, æg
HF4: -
Fedt: Olie til stegning, revet ost (hvis fedt% >18% ellers HF3)

Kommentarer