Alternativ "kartoffelsalat" med kinaradise

Jeg fik lyst kartoffelsalat, men vil også gerne begrænse stivelse, så fandt et alternativ - nemlig kinaradise,som stadig er fast i det, når den er kogt.



Cirka 2 store portioner

1 kinaradise
1/2 løg eller rødløg
1 dl skyr
2 spsk mayonnaise
2 spsk cheasy fraiche
1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk honning
Karry
Salt og peber
1 håndfuld dild
1 håndfuld purløg

Skræl kinaradisen og skær den i tern. Kom dem i en gryde med vand sammen med lidt salt. Kog dem 5-10 min efter, at vandet er begyndt at koge. De skal være møre, men stadig med bid i.

Hæld dem i en si og lad dem køle af.

Hak løget, dild og purløg. Bland det hele sammen med skyr og cheasy fraiche. Smag til med krydderier, sennep og honning.

Når kinaradisen er kølet af, blandes det sammen. Lad det gerne trække.

Sense:
HF1-2: Rødløg, kinaradise, purløg og dild
HF3: Kylling (eller andet kød, som spises til)
HF4: -
Fedt: pesto, mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
Dressing: Cheasy fraiche
Smagsgiver: Dijonsennep, honning, karry, salt og peber

Kommentarer