Tortillapizza-wrap med skinke, tomater og spinat

Nogle gange er en pizza nemmere, når den lige foldes. Det har jeg gjort med denne tortillapizza-wrap.


En variant af min tortillapizza med serranoskinke.

1 pizza (1 portion)

1 Fuldkornstortilla
1 par spsk flåede tomater (blendet med krydderier)
1/2 håndfuld revet ost (fedt < 17%)
1/2 sød kartoffel (revet i tynde skiver)
Groft salt
1 håndfuld spinat
1 håndfuld cherrytomater
1-2 spsk aioli


Kom de blendede flåede tomater på tortillaen.
Herpå lægges de tynde skiver af sød kartoffel.
Drys groft salt over.
Drys skinkestrimler over.



Bag i ovnen ved 225 grader ca 10-15 min. Hold øje og tag den ud, når den ser færdig ud.

Læg spinat, tomater og små klatter af aioli på. Jeg lægger kun tomater og aioli på den ene halvdel.



Klap pizzaen sammen henover tomaterne.



Sense:
2 HF1-2: Flåede tomater, sød kartoffel, tomater, spinat
1 HF3: Skinkestrimler, revet ost (fedt < 17%)
1 HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: 1-2 spsk aioli




Kommentarer