En lækker frikadelleburger. Det er overraskende så godt, at revne gulerødder smager sammen med syltede rødkål.
1 portion
1 spidskålsbolle
2-3 hjemmelavede frikadeller evt med havregryn i
2-3 gulerødder
2 spsk rødkål (fra glas)
1 spsk mayonnaise
Riv gulerødderne på et rivejern. Bland rødkålen i og lad det trække lidt.
Skær bollen over og kom de revne gulerødder/rødkål på bunden. Gem evt lidt til at komme ovenpå frikadellerne. Skær frikadellerne halvt over og læg dem på. Put mayonnaisen på og evt resten af råkosten. Læg toppen af bollen på.
Server :)
Sense:
HF1-2: Spidskål (i bolle), gulerødder i bolle og råkost
HF3: Frikadeller
HF4: Lidt havregryn (i frikadelle) + 2 spsk rødkål
Fedt: Mayonnaise, sesamfrø på bolle
1 portion
1 spidskålsbolle
2-3 hjemmelavede frikadeller evt med havregryn i
2-3 gulerødder
2 spsk rødkål (fra glas)
1 spsk mayonnaise
Riv gulerødderne på et rivejern. Bland rødkålen i og lad det trække lidt.
Skær bollen over og kom de revne gulerødder/rødkål på bunden. Gem evt lidt til at komme ovenpå frikadellerne. Skær frikadellerne halvt over og læg dem på. Put mayonnaisen på og evt resten af råkosten. Læg toppen af bollen på.
Server :)
Sense:
HF1-2: Spidskål (i bolle), gulerødder i bolle og råkost
HF3: Frikadeller
HF4: Lidt havregryn (i frikadelle) + 2 spsk rødkål
Fedt: Mayonnaise, sesamfrø på bolle
Kommentarer
Send en kommentar