Hamburgerryg i ovn på et lag af grøntsager

Hamburgerryg med masser af grøntsager. Serveret med blomkålsris. Lækkert.



4-6 portioner

1 Hamburgerryg
1 pose frosne grøntsager (brug hvad du har)
1 ds flåede tomater

1 ds tomatpuré
Salt, peber, paprika
Lidt mælk
Maizena

2 store blomkål
2 spsk smør

Kom hamburgerryggen i et ildfast fad -  gerne med låg (ellers dæk med stanniol). Hæld grøntsager og flåede tomater ned over. Krydr med peber og paprika.
Sæt i ovnen ved 200 grader i halvanden time.

En halv time før hamburgerryggen er færdig rives blomkål på et rivejern eller i en foodprocessor. Smelt smørret på panden. Steg blomkålen ved middelvarme. De må ikke blive brune, så vend dem, indtil de er møre.

Tag hamburgerryggen op. Hæld væden over i en gryde, hvor det jævnes til en sovs med tomatpuré, mælk og Maizena. Smag evt til med krydderier. Hæld sovsen tilbage i fadet og vend grøntsagerne i den. Skær hamburgerryggen i skiver og læg dem på sovsen.  Server.










Kommentarer