Ægge/spidskålswrap med tun

En nem måde at få grøntsager på er ved at blende dem og putte dem i æggewraps.


1 portion 

1 æg 
1 håndfuld spidskål 
Evt 1 spsk FiberHUSK 
Salt, peber og evt koriander eller andre krydderier 
1 spsk olie 

1 ds tun 
1 spsk Majs 
1/4 løg 
Salatblade 
1-2 spsk mayonnaise 

Hak spidskålen helt fint i fx en minihakker. Bland det godt med æg og krydderier (og FiberHUSK). 

Varm en pande godt op og kom olie på. 
Hæld æggemassen ud på panden og glat det ud til en pandekage i knap en halv cm tykkelse. 

Lad den stege ved middelvarme evt under låg. Når den er ved at være fast i det, kan du prøve at vende den og varme den lidt på den anden side. Tag den over på en tallerken, når den virker gennembagt.

Hak løget fint og bland det med tun og majs. 

Læg lidt salat på wrappen, læg tun på og mayonnaise. 

Sense:
HF1-2: Spidskål, salat, løg 
HF3: Tun, æg 
HF4: Majs 
Fedt: Mayonnaise, olie

Kommentarer