Små blomkålstoast med salami

En rest blomkålsris blev små "toastbrød",  som blev til små lækre blomkålstoast. Hos os spiser vi altid toast med salami.


Se også blomkåls/gulerodstoast.


3 små toast

2 håndfulde færdige blomkålsris

2 æg
Salt peber evt andre krydderier
1 spsk  olie

3 skiver ost  (> 17% fedt)
3 små skiver salami
Sennep

Bland blomkålsris med æg og krydderier.
Steg 6 små pandekager på panden i  lidt olie. Jeg har sådan en med ringe, som kan lægges på panden. Man kan også bruge en blinispande. Steg dem ved middelvarme, indtil de er "bagt". Vend evt, når de er blevet nogenlunde faste.



Tag dem af og læg salami, sennep og ost på 3 af dem (evt en halv skive ost over og under salamien. Afslut med "brød" øverst. Varm på panden eller i ovnen, indtil osten er smeltet.


Sense:
HF1-2: Blomkål
HF3: Æg, salami
HF4: -
Fedt: Ost
Smagsgiver: Sennep

Der er en lille smule ekstra fedt, men det er okay  når der ikke er HF4 



Kommentarer