En rest blomkålsris blev små "toastbrød", som blev til små lækre blomkålstoast. Hos os spiser vi altid toast med salami.
Se også blomkåls/gulerodstoast.
3 små toast
2 håndfulde færdige blomkålsris
2 æg
Salt peber evt andre krydderier
1 spsk olie
3 skiver ost (> 17% fedt)
3 små skiver salami
Sennep
Bland blomkålsris med æg og krydderier.
Steg 6 små pandekager på panden i lidt olie. Jeg har sådan en med ringe, som kan lægges på panden. Man kan også bruge en blinispande. Steg dem ved middelvarme, indtil de er "bagt". Vend evt, når de er blevet nogenlunde faste.

Tag dem af og læg salami, sennep og ost på 3 af dem (evt en halv skive ost over og under salamien. Afslut med "brød" øverst. Varm på panden eller i ovnen, indtil osten er smeltet.
Sense:
HF1-2: Blomkål
HF3: Æg, salami
HF4: -
Fedt: Ost
Smagsgiver: Sennep
Der er en lille smule ekstra fedt, men det er okay når der ikke er HF4
Se også blomkåls/gulerodstoast.
3 små toast
2 håndfulde færdige blomkålsris
2 æg
Salt peber evt andre krydderier
1 spsk olie
3 skiver ost (> 17% fedt)
3 små skiver salami
Sennep
Bland blomkålsris med æg og krydderier.
Steg 6 små pandekager på panden i lidt olie. Jeg har sådan en med ringe, som kan lægges på panden. Man kan også bruge en blinispande. Steg dem ved middelvarme, indtil de er "bagt". Vend evt, når de er blevet nogenlunde faste.

Tag dem af og læg salami, sennep og ost på 3 af dem (evt en halv skive ost over og under salamien. Afslut med "brød" øverst. Varm på panden eller i ovnen, indtil osten er smeltet.
Sense:
HF1-2: Blomkål
HF3: Æg, salami
HF4: -
Fedt: Ost
Smagsgiver: Sennep
Der er en lille smule ekstra fedt, men det er okay når der ikke er HF4
Kommentarer
Send en kommentar