Æggevaffel med avocadocreme og sharon frugt

En let, men mættende ret, som også giver lidt sødt med den søde sharonfrugt. Man kan evt. erstatte sharonfrugten med noget mango eller melon. Hvis man ikke har et vaffeljern, så lav en pandekage på panden i stedet.


1 portion

1 æg
30g cheasy hytteost 
1/2 tsk spidskommen
Salt og peber

1 lille avocado (ca 100g)
1/2 lime
1/2 sharonfrugt (ca 75g)
50 g hvidkål (eller spidskål)


Ca 360 kcal pr portion


Pisk æg, hytteost, spidskommen, salt og peber og hæld det i dit vaffeljern (eller på en pande). Vent med at lukke vaffeljernet (eller vende pandekagen på panden), indtil den er næsten gennembagt. Luk vaffeljernet og bag den færdig.
Tag skallen af avocadoen og blend den sammen med limesaft.
Skræl sharonfrugten og skær den i skiver.
Snit kålen i strimler.
Smør avocadocremen på vaflen og læg kål og sharonfrugt på og fold den sammen.

Server.

Kommentarer