Spinat-æggewrap med pulled pork

Sund wrap med pulled pork og råkost som fyld.



4 portioner (4 wraps)
Wrap:
8 æg
60 g frisk spinat
1, 5 dl letmælk
50 g fuldkornshvedemel
salt + peber
4 tsk olivenolie
Fyld:
200 g pulled pork (evt den fra Tulip)
200 g revet gulerod
200 g snittet spidskål
(evt 4 spsk fromage fraiche/creme fraiche/skyr)
Ca 385 kcal pr portion
Tilbered pulled pork, som beskrevet på pakken.
Skyld spinat og hak det fint i blender/minihakker. Pisk det sammen med æg, mælk, mel, salt og peber.
Steges på en middelvarm pande med en 1/2 tsk olie pr wrap. Hæld 1/4 af æggemassen på panden, lad den sætte sig. Læg et låg, som kan gå ned i panden, over wrappen (på denne måde bages wrappen også ovenpå). 

Vend pande med wrap over på låget, når den er bagt. Vip wrappen ud på en tallerken (pas på, den er lidt skrøbelig) og lav så den næste pandekage på samme måde.
Riv gulerødder og spidskål.
Server wrap med pulled pork, det snittede råkost og evt en klat fromage fraiche.


Kommentarer