Okseruller med wokgrønt og bagt sød kartoffel

Sund og mættende aftensmad, som er nem at lave. Billedet viser en lidt for stor portion (meget stor kartoffel) i forhold til angivelserne i ingredienslisten.


4 portioner

1 pose wokblanding (600 g Edel's asiatisk wokblanding- 34 kcal pr 100g)
500 g hakket oksekød (max 8%)
800 g sød kartoffel 
Lidt olivenolie 
Salt og peber
BBQ krydderi

Ca 390 kcal pr portion

Varm ovn op til 175 grader (varmluft).

Vask kartoflerne og halver dem. Læg dem i et ildfast fad. Pensl dem med lidt olie og drys med salt.
Hæld wok-grønsagerne i et andet ildfast fad og drys med lidt salt.
Form oksekødet til små ruller - de behøver ikke være på pind, som på billedet. Drys dem med salt, peber og BBQ. Læg dem ovenpå wok-grønsagerne.

Steg det hele i ovnen i 35-40 min. Vend okserullerne undervejs, så de bliver jævnt stegt.

Kommentarer