En kombination af løgsuppe og blomkålssuppe med spidskål som fyld.
2 portioner
500 g blomkål (uden blade)
2-3 løg (200 g i rengjort stand)
50 g spidskål (rengjort)
1 grønsagsbouillonterning
1/2 spsk olie
1/2 liter vand
Salt og peber
Evt. Lidt chili
Evt. Lidt timian
Kun ca 140 kcal pr portion
Del det rengjorte blomkål og kom det i en gryde sammen med bouillonterning og vand.kog det mørt.
Imens snittes det rengjorte løg i strimler.
Når blomkålen er mør hældes det i en skål sammen med vandet og blendes.
Varm olien i gryden og steg løgene møre. Hæld blomkålsmassen i gryden og rør det sammen med løgene. Smag til med salt og peber. Evt. Lidt chili.
Snit spidskålen i mundrette bider og kom det i suppen. Varm suppen igennem indtil spidskålen er mør.
Server eventuelt med et drys timian.
Kommentarer
Send en kommentar