Frikadeller uden kød, men med rødbede. Dem havde jeg ikke prøvet før, men de blev ret lækre.
1 portion
Rødbedefrikadeller
80 g rødbede (2 små)
1 æg
20 g havregryn
10 g grahamsmel
Hvidløgssalt (eller hvidløgspulver)
Rosmarin
Peber, salt
1 tsk
Bagte gulerødder
80 g gulerødder (1-2 stk)
1 tsk olie
Salat
50 g salat
10 g rødløg
Dressing
1 spsk cheasy skyr
1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk akaciehonning
Hvidløgssalt
Ca 380 kcal pr portion
Skær guleroden i store skiver. Vend dem i en smule olie og bag dem til de er møre (jeg brugte min Actifry).
Snit salaten og løget og bland det sammen.
Bland dressingen.
Put rødbederne i en minihakker og blend dem fint. Tilsæt æg, havregryn, mel og krydderier og blend/bland det hele godt.
"Frikadellerne" kan steges på en pande eller i en æbleskivepande.
Har du en æbleskivepande, så smør hullerne og fordel rødbedemassen i hullerne, så de er fyldt.
Steg dem ved middelvarme i 10-12 min. Vend dem med en teske. Steg dem 10 min mere.
Kommentarer
Send en kommentar