Omelet med grønsager og skinkestrimler

Omelet - endnu en sund og mættende ret med grønsager og æg. Lad dig ikke afskrække af koriander og spidskommen. Det er blevet mine ynglingskrydderier sammen med grønsager.


2 portioner


100 g gulerødder
100 g rødløg (ca 2 løg)
100 g brocolli
150 g skinkestrimler
5 æg
3 spsk cheasy hytteost (ca 60 g)
1 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1/2 spsk olie
Salt og peber


Ca 350 kcal pr portion


Skær brocollien i små buketter og kog det i lidt letsaltet vand i en gryde.
Snit gulerødder og løg i strimler. Kom det i en varm pande med olien. Når løgene er ved at være bløde, kommes skinkestrimlerne i panden. 

Når brocollien er ved at være mør, hældes vandet fra, og brocolliens kommes også i panden. Det hele røres godt rundt.

Pisk æg sammen med hytteost, krydderier, salt og peber. Æggemassen hældes over grønsagerne, og det hele røres lidt sammen, så æg og fyld fordeles godt.

Lad omeletten simre i panden ved middelvarme - under låg - i cirka 20 min (til omeletten ser gennembagt ud).



Kommentarer