Koteletter i kokosmælk og karry på bund af rodfrugter

Masser af grønt i denne smagfulde ret med koteletter.



4 portioner


200 g gulerødder (renset vægt)
200 g pastinak (renset vægt)
4 svinekoteletter
2 spsk karry
Salt og peber
1 spsk olie
2 rødløg
1 porre (50 g)
1 bundt grønne asparges (renset vægt ca 180 g)
150 g frosne slikærter
100 g babymajs
1 dåse kokosmælk light

450 kcal pr portion

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær gulerødder og pastinak i store tern og læg dem i et ildfast fad.
Skær læg og porre i tynde skiver.
Knæk enderne af aspargesene og skær dem i stykker på 2 cm. Halver slikærterne og babymajsene (har jeg ikke lige fået  gjort på billedet).



Koteletterne krydres med halvdelen af 1 spsk karry, salt og peber og brunes på en pande med lidt olie. Herefter lægges de i fadet ovenpå rodfrugterne.



Varm resten af olien på panden og tilsæt karry. Svits løg og porre et par minutter.

Tilsæt asparges, slikærter, kokosmælk og varm det igennem. Smag til med salt og peber. Hæld grøntsagerne og kokosmælken over koteletterne. Varmes i ovnen i 15-20 min.







    Kommentarer