500 g kyllingebryst
1 liter vand
2 hønsebouillonterninger
3 løg (ca 300 g)
Evt 1-2 fed hvidløg
1 sød kartoffel (ca 200 g)
300 g gulerødder
200 g røde linser
1/2 spsk raps- eller olivenolie
1 spsk karry
1 tsk ingefær
1 stort æble
½ citron
2 rød peberfrugter (ca 150 g) eller snackpeber
Salt og peber
Ca 310 kcal pr portion.
Skær kyllingekødet i små tern. Kog det i 10 - 15 min i 1 liter vand sammen med 2 bouillonterninger ved svag varme.
Pil løg og skær dem i store tern.
Skræl den søde kartoffel og gulerødderne. Skær begge dele i mindre stykker.
Hæld det kogte kylling og bouillonvandet i en skål.
Varm olien i gryden, tilsæt løgene og steg dem klare. Tilsæt karry og svits det hele endnu et par min. Tilføj den søde kartoffel og gulerødder samt krydderier og svits dem i et par minutter. Skyl linserne og tilsæt dem. Dæk med bouillonvandet fra kyllingen. Lad det småsimre i 20-25 minutter, indtil grøntsager og linser er helt møre.
Kommentarer
Send en kommentar