Hvad havde jeg lige til frokost? Rødbeder i haven og løg i skuret fra sidste års høst og så en sød kartoffel (batat). Det blev bagt i min Actifry.
1 portion
½ sød kartoffel/batat (ca 100 g)
100 g løg (2 mellemstore løg)
200 g rødbeder (2-3 små rødbeder)
½ spsk olivenolie
Grovsalt, peber
3 spk skyr (ca 40 g)
Hvidløgssalt
Evt. timian
Ca 340 kcal pr portion
Skyl og halver kartoflen. Du kan bruge hele kartoflen og lægge ca 70 kcal til.
Skræl rødbeder og løg.
Halver rødbederne (evt skær dem i store, tykke skiver).
Sæt den halve kartoffel i et fad eller i bunden af en Actifry (uden drejearmen i) sammen med rødbeder og løg. Smør olien på overfladerne. Drys med salt og peber.
1 portion
½ sød kartoffel/batat (ca 100 g)
100 g løg (2 mellemstore løg)
200 g rødbeder (2-3 små rødbeder)
½ spsk olivenolie
Grovsalt, peber
3 spk skyr (ca 40 g)
Hvidløgssalt
Evt. timian
Ca 340 kcal pr portion
Skyl og halver kartoflen. Du kan bruge hele kartoflen og lægge ca 70 kcal til.
Skræl rødbeder og løg.
Halver rødbederne (evt skær dem i store, tykke skiver).
Sæt den halve kartoffel i et fad eller i bunden af en Actifry (uden drejearmen i) sammen med rødbeder og løg. Smør olien på overfladerne. Drys med salt og peber.
Kommentarer
Send en kommentar