Havregrød med kirsebær

Endnu en nem og mættende morgenmad. Jeg havde kirsebær fra haven i fryseren, så det måtte prøves i havregrøden.



1 portion

1 dl havregryn (ca 30 gram)
100 g kirsebær uden sten
1 tsk akaciehonning
2½ dl vand

2 tsk Cheasy skyr


Ca 200 kcal


Tag lidt kirsebær fra til topping.

Kom havregryn, vand, kirsebær og akaciehonning i en skål, som kan tåle at komme i mikrobølgeovnen.

Sæt det i mikrobølgeovnen og giv det 1½ minut på fuld styrke. Rør godt rundt i det og giv det 1½-2 min mere. Giv det evt. 1 min mere, hvis det stadig er vandet.

Tag det ud, rør det godt sammen, og lad det køle lidt ned.

Pynt med skyr og kirsebær


Kommentarer

  1. Det ser godt nok lækkert ud.......det må jeg prøve :-)

    SvarSlet
  2. Det er det også. Friskt med kirsebær i :)
    Har lige lagt en ud med jordbær og blåbær.

    SvarSlet

Send en kommentar