Æggewrap med skinke og grønsager

En fyldig og mættende æggepandekage med fyld. Kan bruges både til frokost og aftensmad. Måske nogle kan nøjes med halvdelen til et måltid.



1-2 portioner

Wrap
2 æg
1/2 tsk koriander
1/2 tsk spidskommen
1 spsk cheasy hytteost
Salt, peber

Fyld
100 g brocolli
100 g rød peberfrugt
1 lille rødløg
100 gram skinkestrimler
2 spsk cheasy hytteost
Lidt grovsalt

Lidt olie til stegning


Ca 400 kcal for hele portionen.


Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt, peber og krydderierne.

Hæld det ud på en varm pande med en smule olie. Steg wrappen indtil den stort set er gennembagt. Læg et grydelåg ovenpå og vend wrappen over på låget. Vend wrappen tilbage over på den anden side og steg den helt færdig.



Skær brocolli i små, fine stykker, snit løg og peberfrugt i strimler. Steg det i en lille smule olie på en pande eller i en Actifry sammen med skinkestrimlerne.





Bland resten af hytteosten, når det er stegt færdigt og anret det på wrappen.






.










Kommentarer