Nem omelet med bacon, hvidkål og peberfrugt til frokost eller aftensmad.
1-2 portioner
1 skive bacon
100 g hvidløg
1/2 løg
1 rød peberfrugt
1/2 dl mælk
2 æg (evt 3)
Salt og peber
Evt. Hvidløgssalt
Hele portionen: ca 460 kcal
Mens bacon og løg steger snittes hvidkål og peberfrugt i små strimler.
Hæld evt løg/bacon over på et stykke køkkenrulle, så fedtet reduceres. Læg det tilbage på panden og tilsæt peberfrugt og hvidkål. Lad det simre, indtil det er ved at være mørt.
Pisk æg sammen med mælk og tilsæt salt og peber og evt. andre krydderier.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Lad det simre ved svag til middel varme indtil den ser næsten gennembagt ud. Vend omeletten - evt ved at vende den over på et grydelåg. Steg videre i nogle minutter og tag den over på en tallerken.
Lav evt. omeletten om aftenen og spis halvdelen sammen med en salat. Resten kan gemmes til morgenmad eller frokost næste dag.
Kommentarer
Send en kommentar