Omelet med hvidkål, bacon og peberfrugt

Nem omelet med bacon, hvidkål og peberfrugt til frokost eller aftensmad. 


1-2 portioner

1 skive bacon
100 g hvidløg
1/2 løg
1 rød peberfrugt
1/2 dl mælk
2 æg (evt 3)
Salt og peber
Evt. Hvidløgssalt

Hele portionen: ca 460 kcal


Skær bacon i små stykker og steg det på en tør pande. Hak løget i tern og hæl det ned til baconen, når det er næsten stegt.


Mens bacon og løg steger snittes hvidkål og peberfrugt i små strimler. 
Hæld evt løg/bacon over på et stykke køkkenrulle, så fedtet reduceres. Læg det tilbage på panden og tilsæt peberfrugt og hvidkål. Lad det simre, indtil det er ved at være mørt.


Pisk æg sammen med mælk og tilsæt salt og peber og evt. andre krydderier.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Lad det simre ved svag til middel varme indtil den ser næsten gennembagt ud. Vend omeletten - evt ved at vende den over på et grydelåg. Steg videre i nogle minutter og tag den over på en tallerken.





Lav evt. omeletten om aftenen og spis halvdelen sammen med en salat. Resten kan gemmes til morgenmad eller frokost næste dag.


Kommentarer