Æggewrap med laks og rejer

En nem frokost med en æggewrap, som kan have forskelligt fyld, men i dag er det med laks, rejer og avocado.



1 portion 

Wrap
2 æg
10 g mandler (eller mandelmel)
1/2 tsk koriander
1/2 tsk spidskommen
Salt og peber

Fyld
25 g laks i skiver
30 g rejer
1/2 avocado
Salat eller spidskål
Dild
Citron eller lime

Ca 360 kcal pr portion


Hvis du bruger hele mandler, så skal de blendes til mel. Hæld mandelmelet ned til æggene sammen med krydderierne. Pisk det hele sammen med en gaffel.

Varm en pande godt op med lidt olie. Hæld æggemassen ud på panden som en pandekage. Skru ned på middelvarme kort tid efter og lad pandekagen simre, indtil den ser gennembagt ud.


Vend pandekagen. Pas, på da den godt kan være skrøbelig, hvis den er tynd.
Lad pandekagen stege færdig ved middelvarme.


Tag pandekagen over på en tallerken og lad den køle lidt ned.

Skær avocadoen i skiver.
Fordel laks, rejer og avocadoen på pandekagen. Drys med lidt dild og salt og peber.
Luk pandekagen sammen om fyldet.








Kommentarer