Kylling med grønsager i kokosmælk

En lækker og farverig ret med masser af grønsager. Den serveres her med spidskål og mætter godt.



2 portioner

200 g kyllingebryst
200 g rød peberfrugt
150 g gulerødder
150 g asparges
1 rødløg (ca 100 g)
50 g kokosmælk light (ca 1/2 dl)
Karry
Salt, peber

100 g spidskål 


Ca 240 kcal pr portion


Skær gulerødder i tynde strimler,
Skær rødløget i både.
Skær peberfrugt i tern.
Skær asparges i 2 cm lange stykker (efter at enderne er knækket af).

Skær kyllingebrystet i små strimler.
Varm en lille smule olie på en slip-let pande og hæld kyllingen heri. Drys med karry, salt og peber og brun kyllingestrimlerne let.



Hæld gulerødder, rødløg og peberfrugt ned til kyllingen og brun det med.



Hæld asparges ved og lad det brune med lidt.


Hæld kokosmælk ved og lad det hele simre. Grønsagerne skal ikke koges ud, men heller ikke være råt.


Snit spidskålen fint og læg det på en tallerken. 


Server med kyllingeretten ovenpå.







Kommentarer