Sund kyllingeburger

En sund kyllingeburger med "burgerbolle" uden mel. Burgeren indeholder en masse sunde og mættende råvarer med proteiner i stedet for kulhydrater.


2 portioner

"Burgerbolle"
60 g pastinak
60 g gulerødder
2 æg
1/2 tsk knust spidskommen
1/2 tsk koriander

Fyld
250 g kyllingebryst
1 tsk basilikumpesto

2 skiver bacon
Salat
Agurk
Rødløg

Dressing
Avocado
Hvidløgssalt
1/2 lime

Cirka 400 kcal pr portion
Man kan skære 100 kcal væk, hvis man dropper bacon og toppen af "burgerbollen".


Tænd ovnen på 200 grader.
Smør pesto på kyllingen og sæt den i ovnen i 30-40 min.
Når kyllingen er færdig skæres den i skiver.



Tilbered burgerbollen som beskrevet i denne opskrift:

Steg baconskiverne og lad dem dryppe af på noget køkkenrulle.

Rengør et par salatblade og skær rødløg og agurk i skiver.

Mos avocadoen med en gaffel og rør det sammen med hvidløgssalt og saften fra 1/2 limefrugt.

Når "burgerboller", kylling og bacon er kølet lidt af, samles det i en burger.
Kan evt. serveres med nogle råstegte gulerødder.





Kommentarer