Madpandekager med rodfrugter

Disse madpandekager er kun lavet med æg, krydderier og rodfrugter og indeholder ikke mel. Kan bruges til sunde burgere som alternativ til de almindelige burgerboller.


4 små pandekager

60 g pastinak
60 g gulerødder
2 æg
1/2 tsk knust spidskommen
1/2 tsk koriander

Ca 50 kcal pr pandekage


Hak gulerødder og pastinak i en minihakker.
Hæld det i en skål sammen med æg og krydderier.
Pisk det sammen med en elpisker.



Tænd en slip-let pande på middelvarme.
Dryp lidt olie på panden.
Put "dejen" ud på panden i 4 små pandekager på panden.


Lad dem stå og simre i 15-20 min på den ene side, så de næsten er gennembagte. De er svære at vende, hvis de ikke får nok tid på den ene side.


Vend dem og giv dem nogle minutter på den anden side.
Tag dem over på en tallerken.












Kommentarer