Lakse/tunburger

Denne burger er lavet med tun blandet med krydderier og laks i en "burgerbolle" lavet med grønsager og æg (dvs. uden mel).



2 portioner

"Burgerboller"
60 g pastinak
60 g gulerødder
2 æg
1/2 tsk knust spidskommen
1/2 tsk koriander

Fyld
1 dåse tun i vand
1 lime
1 lille rødløg
1 håndfuld persille
1 håndfuld citronmelisse

100 g røget laks i skiver


Cirka 200 kcal pr portion.

"Burgerboller"
Lav "burgerbollerne" som i denne opskrift: http://merethe.org/2014/05/madpandekager-med-rodfrugter.html 

Fyld
Vask krydderurter og rens løget.


Put krydderurter og løg i minihakkeren og hak det fint.
Put tun og saften fra lime i og blend det lidt sammen.





Kom lidt laks på en pandekage og derefter tun. Derefter lidt laks ovenpå og en pandekage mere.
Pynt evt. med lidt citronmelisse, råstegte gulerodsstrimler og løgringe.










Kommentarer