En lækker ret, som kan bruges til både frokost og aftensmad. De bagte rodfrugter kan også bruges som tilbehør til fx kylling.
1 portion
60 g porre (ca 1 porre)
60 g pastinak (ca 1 pastinak)
60 gulerødder (1-2 gulerødder)
60 g asparges (7-8 stk)
5 g smør
Dild
Salt, peber
50 g laks (jeg brugte Levevis røget laks)
340 kcal pr portion (incl. laks)
250 kcal pr portion (excl. laks)
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl pastinak og gulerødder og snit dem i tynde strimler.
Skær porren i strimler.
Skær asparges i stykker på ca 2 cm.
Kom et par dråber olie på en slip-let pande.
Svits grønsagerne ved middelvarme.
Hæld grønsagerne over på et stykke staniol.
Læg smør og dild på toppen.
Krydr med salt og peber.
Luk staniolet omkring grønsagerne.
Bag grønsagerne i ovnen i 25 min.
Kommentarer
Send en kommentar