Laks med rodfrugter i staniol

En lækker ret, som kan bruges til både frokost og aftensmad. De bagte rodfrugter kan også bruges som tilbehør til fx kylling.


1 portion

60 g porre (ca 1 porre)
60 g pastinak (ca 1 pastinak)
60 gulerødder (1-2 gulerødder)
60 g asparges (7-8 stk)
5 g smør
Dild
Salt, peber

50 g laks (jeg brugte Levevis røget laks)


340 kcal pr portion (incl. laks)
250 kcal pr portion (excl. laks)


Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl pastinak og gulerødder og snit dem i tynde strimler.
Skær porren i strimler.
Skær asparges i stykker på ca 2 cm.


Kom et par dråber olie på en slip-let pande.
Svits grønsagerne ved middelvarme.


Hæld grønsagerne over på et stykke staniol.
Læg smør og dild på toppen.
Krydr med salt og peber.


Luk staniolet omkring grønsagerne.


Bag grønsagerne i ovnen i 25 min.


Hæld grønsagerne over på en tallerken og server med laksen (eller et stykke kylling).







Kommentarer