En dejlig fyldig og sund suppe, som er nem at lave.
6 portioner
700 g gulerødder
700 g gulerødder
300 g pastinak (kan udelades og evt erstattes af flere gulerødder)
1 stort løg
1 stort løg
1 porre
1 spsk olie til stegning
1 spsk olie til stegning
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
2 laurbærblade
Evt. hvidløg
Salt og peber
6 skiver bacon
Cirka 150 kcal pr portion
Skær gulerødder, pastinak, løg og porrer i stykker.
Svits løg og porrer i lidt olie i en stor gryde.
Hæld gulerødder og pastinak ned i gryden og svits det kort.
Tilsæt krydderier og laurbærblade sammen med 1 liter vand.
Bring det i kog og lad det simre ved middelvarme til det er godt mørt (cai 35-45 min).
Blend det hele godt og smag til med salt og peber.
Steg baconen på en pande.
Tag baconen af og lad det dryppe af på en køkkenrulle.
Knus baconen i små stykker.
Server suppen med et drys bacon på toppen.
Kommentarer
Send en kommentar