Gulerodssuppe med bacon på toppen

En dejlig fyldig og sund suppe, som er nem at lave.



6 portioner

700 g gulerødder
300 g pastinak (kan udelades og evt erstattes af flere gulerødder)
1 stort løg
1 porre
1 spsk olie til stegning
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
2 laurbærblade
Evt. hvidløg
Salt og peber

6 skiver bacon 


Cirka 150 kcal pr portion


Skær gulerødder, pastinak, løg og porrer i stykker.




Svits løg og porrer i lidt olie i en stor gryde.



Hæld gulerødder og pastinak ned i gryden og svits det kort.



Tilsæt krydderier og laurbærblade sammen med 1 liter vand.



Bring det i kog og lad det simre ved middelvarme til det er godt mørt (cai 35-45 min).
Blend det hele godt og smag til med salt og peber.




Steg baconen på en pande.
Tag baconen af og lad det dryppe af på en køkkenrulle.
Knus baconen i små stykker.

Server suppen med et drys bacon på toppen.


Kommentarer