Wrap med laks og avocado

Hjemmelavet wrap lavet uden hvedemel men i stedet med æg, mandler og sesamfrø. Her med laks og avocado og god til en madpakke.


2 portioner

2 æg
1/4 dl sesamfrø
1/4 dl mandler 
1 tsk hvidløgspulver
Salt og peber


Salat
1 avocado
80 g gravad laks
Dild

Ca 350 kcal pr portion


Mandler og sesamfrø blendes til mel. 


Æg, hvidløgspulver, salt og peber piskes sammen med "melet".


Varm en pande godt op og hæld blandingen på og fordel det over hele panden som en pandekage. Steg den ved middelvarme.


Når pandekagen er næsten gennembagt (ikke fugtig på overfladen mere), så vendes den og får et minut eller to mere. 

Her er den vendt.


Tag pandekagen over på en tallerken, og lad den køle lidt ned.


Fordel salat, laks og dild på pandekagen.


Fold pandekagen halvt over og skær den over i to dele.







Kommentarer