Waldorf kyllingesalat med pastinak og spinat

Denne ret er inspireret af Waldorfsalaten fra 80'erne. Nu lavet som en frokost/middagsret med kylling på en bund af pastinak og spinat.



2 portioner

2 stk kyllingebryst
1 æble
1 dl vindruer skåret i tern
2 spsk cheasy skyr
1 tsk dijonsennep
Sellerisalt
40 g spinat
80 g pastinak
10 g pinjekerner

Ca 280 kcal pr portion


Kog kyllingebrysterne i letsaltet vand de er godt møre - ca 45 min.
Skær kyllingen i små tern og køl ned.


Skær æble og vindruer i tern.
Bland skyr, dijonsennep sammen og smag til med sellerisalt.
Bland den afkølede kylling, æble og vindruer sammen med dressingen.
Stil det på køl, mens resten laves.


Riv/skær pastinak i lange tynde strimler og steg dem let på en varm pande, så de bliver en smule møre. Tag strimlerne over på en tallerken, så de bliver kølet ned.


Skyl spinaten og bred det ud på en tallerken.
Bred den afkølede pastinak ud over.


Hæld kyllingesalaten ovenpå og drys med pinjekerner.






Kommentarer