Omelet som roulade

Omelet serveret på en anderledes måde, så man kan snuppe en skive som en snack eller spise dem til frokost eller aftensmad.




3-4 portioner (10-11 skiver)

6 æg
20 g mandler
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 stort løg
4 skiver bacon 
1/2 tsk oregano
Salt og peber
1/2 dl revet ost (kan udelades, bruges ikke ved Paleo 1.0)

Ca 90 kcal pr skive 


Tænd ovnen på 175 grader.

Steg baconstykkerne på en pande. Dryp dem af og afkøl på et stykke køkkenrulle. Når de er kølet ned, kan de smuldres fint.

Hak mandlerne til mel i en minihakker.
Hak rødløg, løg og peberfrugt fint.

Pisk ægget i en skål. Pisk mandelmelet i.
Tilsæt det hakkede løg, peberfrugt og bacon.
Tilsæt oregano og krydr med salt og peber.


Put bagepapir i et ildfast fad på 20x30 cm (tip: blødgør evt bagepapiret i noget vand og vrid det. Så kan du nemmere forme det i formen).

Hæld æggemassen i fadet og bag i 12-14 min til den er blevet fast. 



Drys osten og bag videre til osten er smeltet.



Tag fadet ud og løft bagepiret op med omeletten på.


Rul omeletten sammen som en roulade, mens den er varm. Pil først papiret af, når omeletten er rullet over til den modsatte side. Rul over indtil den er rullet helt sammen og står på samlingen.




Lad den stå og hvile lidt.




Skær ud i 1 1/2-2 cm tykke skiver med en skarp kniv.

Server.


Kommentarer