Laks med mangosalat og courgette

En hurtig, sund og fyldig ret med laks, som kan bruges til både frokost og aftensmad.


2 portioner

2 stk laks
1 tsk honning
1 tsk sennep
2 spsk sesamfrø
Salt og peber
Lidt olie

200 g courgette 
1/2 spsk pesto

1/2 mango
1/2 agurk
1/2 rød peberfrugt
1 lime eller 1/2 citron


Ca 400 kcal pr portion


Tænd ovnen på 200 grader.

Bland honning og sennep og smør på laksen og drys med sesamfrø. Krydr med salt og peber. Læg i et ovnfast fad, som er smurt med lidt olie, og sæt i ovnen i 25 min.

Snit courgetten i tynde skiver på fx et mandolinjern. Bland med pesto efter eget valg.

Skær mango, agurk og peberfrugt i tern og bland det sammen. Pres lime eller citron over.

Server de 3 dele, når laksen er færdig.

Kommentarer