Kyllinge/grønsagssuppe

En sund grønsagssuppe med løg og kylling. Lav en stor portion, så der er til 2 dage. Suppen har mere smag på andendagen :)



8-10 portioner


3-4 løg
600 g kyllingefilet/bryst
4-5 gulerødder (250 g)
1 pastinak (kan udelades men giver god smag og fylde)
Salt og peber
Timian
Olie

Ca 100 kcal pr portion

Skær kyllingen i tern og brun den let. Tag det op på en tallerken.

Skær gulerødder og pastinak i små tern.
Snit løget i tern eller små strimler.
Svits løgene i en smule olie.
Hæld gulerødder og pastinak i og svits dem let sammen med løgene.


Hæld kyllingen i.
Hæld 1-1,2 liter vand ved og krydr med salt, peber og timian.


Lad det simrekoge i mindst 30 min. Bliver mere kraftfuld i smagen, hvis det får mere tid.
Server med et drys timian.



Man kan også tilsætte hvidkål til suppen.


Kommentarer

  1. Tusind tak for lækker opskrift og inspiration

    Knus Jane Nielsen

    SvarSlet

Send en kommentar