En sund grønsagssuppe med løg og kylling. Lav en stor portion, så der er til 2 dage. Suppen har mere smag på andendagen :)
8-10 portioner
3-4 løg
600 g kyllingefilet/bryst
4-5 gulerødder (250 g)
1 pastinak (kan udelades men giver god smag og fylde)
Salt og peber
Timian
Olie
Ca 100 kcal pr portion
Skær kyllingen i tern og brun den let. Tag det op på en tallerken.
Skær gulerødder og pastinak i små tern.
Snit løget i tern eller små strimler.
Svits løgene i en smule olie.
Hæld gulerødder og pastinak i og svits dem let sammen med løgene.
Hæld kyllingen i.
Hæld 1-1,2 liter vand ved og krydr med salt, peber og timian.
Lad det simrekoge i mindst 30 min. Bliver mere kraftfuld i smagen, hvis det får mere tid.
Server med et drys timian.
Tusind tak for lækker opskrift og inspiration
SvarSletKnus Jane Nielsen
Var så lidt :)
SvarSlet