Hakkebøf i folie med hvidkålssalat


En nem og sund aftensmad. Der er mad til 4 personer eller til 2 personer i 2 dage.


Hakkebøffer (4 portioner)

500 g hakket oksekød (max 12%)
1 rød peberfrugt
1/2 rødløg
1 løg
Salt, peber, krydderier
Olie

Ca 290 kcal pr portion


Hvidkålssalat (8 portioner)

500 g hvidkål
200 g gulerødder
1 rød peberfrugt
1 porre
1/2 rødløg
50 g tranebær

Ca 45 kcal pr portion

1 hakkebøf med 2 portioner hvidkålssalat mætter godt, dvs 380 kcal for måltidet.
Hakkebøffen kan også erstattes af kylling.


Tænd ovnen på 200 grader.

Snit løg og peberfrugt i skiver. 
Put lidt olie på en pande og brun løg og peberfrugt let.




Imens formes kødet til 4 hakkebøffer og drys med salt, peber og de krydderier, du foretrækker.
Tag løg/peberfrugt af panden og steg bøfferne ved høj varme i 1 minut på hver side.


Læg 4 stykker stanniol på bordet og fordel de 4 bøffer og løg/peberfrugt på hvert stanniol.


Luk stanniolet rundt om bøfferne som små pakker og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 25 min.




Alle grønsager og løg til hvidkålssalaten hakkes fint og blandes sammen. Drys tranebær i.

Server med kødet.









Kommentarer

  1. Det er bestemt ikke sidste gang den ret bliver lavet 😀

    SvarSlet

Send en kommentar