Kylling som er lækkert marineret tilberedt med en simpel spidskålssalat. Kartofler kan evt. undlades og erstattes af noget mere salat.
4-6 personer
Marinade til kylling
¾ dl sojasauce
1 solo kinesisk hvidløg (eller 3-4 almindelige fed) (jeg brugte hvidløgssalt fra kværn)
2 spsk. revet ingefær (jeg brugte bare stødt ingefær)
2 spsk. honning
1 lime (saften)
½ dl sesamfrø
2 spsk. neutral olie
½ spsk. sesamolie
4-6 kyllingebryster
Salaten
1 spidskål
4-5 gulerødder
2 appelsiner (saft)
2 spsk. pinjekerner
1 spsk. sesamolie
1-2 spsk. olivenolie
Bland det hele til marinaden sammen og lad kyllingebrysterne trække i det i mindst 15-20 min.
Steg kyllingen på en pande.
Snit spidskål og gulerødder. Skær appelsinkødet i tern.
Hæld sesamolie og olivenolie over
Drys pinjekerner over inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar