Omelet med røget skinke



Har du æg og skinke kan du hurtigt lave denne nemme og sunde frokost.


1 portion


2 æg
Salt peber
Krydderi (jeg brugte timian)
Lidt olie

50 g rød peber (ca 1/2 rød peber)
50 g rødløg (ca 1/2 rødløg)

40 g røget skinke (brugte 2 skiver Linessa 3% skinke fra Lidl)

Ca 260 kcal pr portion



Snit rødløg og peberfrugt i tynde strimler.

Hæld en smule olie på en varm pande
Slå æggene ud på panden som en pandekage. Drys salt peber og krydderi på.
Når bunden er blevet fast, så vendes først den ene side ind mod midten med en palet, derefter vendes den anden ind mod midten, så omeletten bliver en "flad pølse". Du kan også bare vippe den ene halvdel over den anden halvdel.
Vend omeletten, så den bliver gennemstegt.

Tag omeletten over på en tallerken.

Hæld en smule olie på panden og steg det snittede rødløg og peberfrugt, så de bliver gyldne og bløde.
Når de er færdige hældes de over omeletten, pg der drysses evt. med lidt krydderi.

Spis det sammen med den røgede skinke.


Kommentarer