Kylling med bagte rodfrugter


Endnu en nem aftensmad, som kan passe sig selv i ovnen. Den mætter rigtig godt.

1 portion

1/2 pose rodfrugt mix ( gulerødder, pastinak, rødbede o.l.)
1 løg
Timian
Salt, peber
Olie

1 kyllingebryst 
2 skiver røget skinke (har brugt Linessa 3% skinke fra Lidl eller brug bacon)
Grøn pesto

Ca 350 kcal


Skræl rodfrugterne og skær dem i store stykker sammen med løget.
Put det hele i en frysepose med lidt olie salt, peber og timian. Ryst posen så rodfrugterne marineres.
Hæld dem ud i et ildfast fad.
Sæt det i ovnen i 60 min ved 200 grader.

Læg 1-2 tsk pesto på kyllingebrystet. Læg skinken hen over og læg brystet i et ildfast fad.
Sæt det i ovnen i 45 min.


Kommentarer