Grønsagsmuffins med kylling og bacon



Sunde muffins med grønsager og uden mel. Kan bruges til alle måltider og som snack.


Ca 18 stk

200 g blomkål
200 g hvidkål
200 g gulerødder
100 g brocolli
1 løg
1 stk kyllingebryst (ca 200 g)
1-2 skiver bacon
7 æg
2 tsk salt
1 tsk paprika
1-2 tsk timian
peber
evt. hvidløg
2 spsk hørfrø


Ca. 80 kcal pr muffin


Hak alle grønsager fint
Skær kyllingebryst og bacon i små strimler
Bland det hele sammen med 5 af æggene, 1 spsk hørfrø og krydderierne (jeg brugte bare elpisker).
Smør muffinsformen (jeg brugte en af silikone med 12 huller) og fordel blandingen i hullerne.
Pisk de resterende 2 æg - evt. med lidt salt - og fordel over alle huller.
Drys de resterende hørfrø på toppen.

Bag 50 min ved 160 grader.



PS. Man kan jo variere denne opskrift - både mht. grønsager, kød og krydderier.

Her spist sammen med et par gulerødder og en avocado.


Kommentarer

Send en kommentar